Artiklar

Cykla i Torsby.
MTB eller landsväg? Med Valbergsängen som bas så har du nära till allt.
Läs mer om våra paket via länken och boka under paketerbjudanden på hemsidan.
Cykla i Torsby
Paket 2021

MTB

Upptäck våra nya Biking Värmland leder i o runt Valberget eller ge er ut på ett rejält gruspass norrut på gamla grus o körvägar som bjuder backar både upp och ner. Här utlovas rejält med mjölksyra och puls för den som vill och gillar det.
Inför säsongen så står 4 nya Biking Värmlands leder klara på Torsby Sportcenter. Lederna går i och runt Valberget på motionsspår och stigar, och är mellan 3–10 km långa. Lederna är mestadels blåa med kortare inslag av röda partier. Passar cyklisten som vill ha lite utmaning men inte gillar när det är för stökigt.
Är det träning och motion ni är ute efter så passar våra längre grusvägsrundor utmärkt. Det här är lederna för dig som gillar att jobba och bli trötta. Passar perfekt som träning inför CykelVasan, lederna är mellan 13 – 48 km långa och bjuder rejält med höjdmeter.

Landsvägscykling.

Föredrar ni landsvägscykling så är Valbergsängen och Torsby en given plats som utgångspunkt för fina turer. Här finns ett antal turer att välja på fina rundor i närområdet eller en längre tur i Värmland. Kolla in Torsby Sportcenters guldkorn för mer info. Här kan vi rekommendera Två sjöar runt, en riktigt fin runda på 97 km förbi Gräsmark, ner mot Rottneros o Sunne och sen tillbaka mot Torsby jämsmed östra sidan av Fryken. Givetvis med ett fikastopp på Mormors glasskafé i Lysvik.

Inför säsongen så erbjuder vi olika cykelpaket.
Bo på vandrarhem inklusive linne, frukost samt ett lunchpaket att ta med ut. Pris 350 kr/person och dygn. Gäller del i dubbelrum och vid bokning för två personer.

Hotellboende inklusive helpension från 995 kr per person och dygn.

Träningsläger för grupper, minimum 6 pers. Boende på vandrarhem i dubbelrum med självhushåll. Pris från 200 kr/person och dygn

Fler artiklar

Nyhetsbrev

Vill du ha nyheter och aktuella erbjudanden från oss?

FACEBOOK