Konferera på Valbergsängen

Valbergsängen är inte bara en boendeanläggning utan vi erbjuder även ljusa fina konferenslokaler i en lugn miljö för grupper upp till 80 personer.
Alla våra konferenslokaler är fullt utrustade med datakanon, whiteboard, OH, blädderblock och TV. Självklart även trådlöst internet i alla lokaler.

Lokalerna möbleras upp efter storlek på gruppen och era önskemål. Vi kan erbjuda enkel hyra av konferenslokal eller hjälpa er att sätta ihop ett konferenspaket som inkluderar logi, måltider och aktiviteter.
Gör ett avbrott i konferensen för några timmar med aktiviteter och fika ute. Eller varför inte kombinera möten med lite träning och motion, några varv i skidtunneln eller ladda energi på lederna runt Valberget. Passar både elit och motionär sommar som vinter.

Kontakta oss via 0560-136 30 eller genom att fylla i kontaktformuläret så återkommer vi till er inom 24 timmar.
Aktiviteter och förströelser.
Klassiska aktiviteter och utmaningar där vi sätter eran samarbetsförmåga på prov. Inga stora fysiska utmaningar men många kluriga problem som ska lösas. Här gäller det att laget samarbetar för att lyckas.
Vi samlas runt brasan och delar in gruppen i lag som sen tävlar mot varandra i fem olika grenar. Varje delmoment ska lösas på snabbast tid eller mot ett uppsatt mål. Poäng delas ut för varje klarad uppgift och som sen summeras till ett slutresultat. Flest poäng vinner.
Detta passar er som vill göra ett avbrott i det dagliga arbetet och göra något där ni får skratta tillsammans, eller ni som vill stärka eran grupp och komma varandra närmare.

I arrangemanget ingår
5 olika grenar( bestäms tillsammans med bokaren) vi har ett större antal att välja på.
Kaffe o hembakade bullar, kokkaffe som serveras runt brasan innan vi drar igång tävlingen.
Pris till vinnande lag.

Kontaktformulär