Cykelläger för alla på Valbergsängen i maj
Nu har du som gillar att cykla i terrängen och planerar att delta i Cykelvasan eller något annat lopp åter möjlighet att hänga med på ett roligt och intensivt cykelläger 16-19 maj.
- Vi har en suverän terräng runt hörnet och några av Sveriges främsta mtb-cyklister och tränare till vår hjälp. Du blir garanterat en bättre cyklist efter att ha varit med på lägret, oavsett vilken nivå du är på från början, säger Tomas Venuti, på Valbergsängen, där deltagarna bor under de intensiva cykeldagarna.

Landslagsåkare som instruktörer
På lägerprogrammet står bland annat distansträning, teknikpass, "lär dig serva din cykel", näringslära, produktinformation och sociala aktiviteter. Tränare och ledare för årets läger blir de svenska landslagsåkarna från Team Kalas tillsammans med Merida-cyklister och instruktörer från Hälsokompaniet.

Alla nivåer
- Det fina är att åkare på alla nivåer har nytta av lägret. Du anger nivå när du anmäler dig och vi delar in åkarna i olika grupper under cykelpassen. Eftersom vi har så bra och erfarna instruktörer kan alla som deltar få de råd och tips som passar just dem, säger Tomas Venuti, som också hoppas att fler upptäcker att Torsby sportcenter erbjuder mer än skidtunnel och skidåkning.

Fler artiklar

Nyhetsbrev

Vill du ha nyheter och aktuella erbjudanden från oss?