Konferensen som gav inspiration till motion
Ledningsgruppen för butiksinredningsföretaget Nitton 93 med kontor i Örebro och i Tönsberg i Norge hade sin kickoff i Valbergsängen 2010. Under två dagar varvade man inomhusarbete med sportaktiviteter på Valbergsängen och Torsby sportcenter. Det gav motionsinspiration till hela företaget.
- Jag vill gärna bygga ett team och skapa gemenskap. Det känns också bra att ibland få ha lite annan fokus än siffror och kontorsarbete, säger Jan Lundin, vd för Nitton 93.
Sport och härlig natur ger energi tänkte Jan Lundin och tog med sig ledningsgruppen till Torsby och Valbergsängen. Alla var inställda på att cykla. Vad de inte visste var att Jan Lundin med hjälp av Tomas Venuti på Valbergsängen även förberett för en annan aktivitet.
- Vi fick pröva skidskytte i skidtunneln och hade ingen mindre än landslagets tränare som instruktör. Det blev mycket lyckat.

Kickoffen medförde också det goda att fler blev inspirerade att röra på sig för att må bra.
- Ledningsgruppen förde sedan budskapet vidare i företaget och nu är vi många som motionerar och som till exempel åker Cykelvasan, säger Jan Lundin.

Nitton 93 är en butiksinredningsleverantör med kontor i Örebro och i Tönsberg i Norge, som sedan starten för 20 år sedan expanderat kraftigt. Affärsidén är att leverera attraktiva och säljande butiksmiljöer. Man arbetar med allt från helhetskonceptet till den minsta detaljen. Nitton 93 har cirka 40 anställda.

Fler artiklar

Nyhetsbrev

Vill du ha nyheter och aktuella erbjudanden från oss?