Rally Sweden och Top Cats till Torsby
Nu är det dags för en av de mest klassiska svenska motortävlingarna, Rally Sweden. Den 10 februari blir en folkfest utan dess like när bilarna kommer in till Torsby för så kallad regrouping och service. På torget spelar det kända rockabillybandet Top Cats.
- Fortfarande finns det möjligheter att boka boende på Valbergsängen till rallydagarna 7-10 februari, säger Tomas Venuti.
Rally Sweden startar och går i mål i Karlstad. Efter en sväng i Norge tar sig bilarna in till Torsby för service och omstart inför sträcka 22, en extra publikvänlig så kallad power stage-sträcka, innan det är dags för målgång i Karlstad.

I rallyts tecken
Hela dagen går förstås i rallyts tecken. På Gamla torget visar Ramona Karlsson och Miriam Walfridsson upp sin nya rallybil och berättar om sin satsning. Rockabillybandet Top Cats, som var med i Melodifestivalen 2012 och tog sig till final, spelar på scen. Och en hel del annat.

Nära publiken
Den första rallybilen kommer in till Marknadsplatsen i Torsby 13.16, den sista bilen beräknas köra ut från Torsby vid 15.00. Under de här timmarna kommer bilar och förare riktigt nära publiken.

Fler artiklar

Nyhetsbrev

Vill du ha nyheter och aktuella erbjudanden från oss?