Nyhetsbrev nr 1/2013
Framåt för Valbergsängen
Mitt i den härliga vintern har vi mycket att se fram emot. Nu i helgen, till exempel, kommer ett 30-tal tjejer på skidläger med ingen mindre än Team Birkens Torstein Drivenes som ansvarig ledare.
Snart är det också sportlovsveckor och här finns mycket att göra i Torsby sportcenter med omnejd.
Sveriges största idrottsevent, Rally Sweden med sina svenska och internationella storstjärnor, kommer till Torsby den 10 februari. Det finns fortfarande möjligheter att boka boende hos oss på Valbergsängen.

Skidtunneln har öppet fram till och med Vasaloppet för att sedan öppna igen den 1 juni. Men på Valbergsängen tar vi inte paus. Vi planerar för att bygga ut och skapa fler sittplatser i vår populära restaurang, det blir cykelläger 16-19 maj och vi kan se fram emot en vår och sommar med många aktiviteter och träningsmöjligheter för alla som önskar. Bland mycket annat.

Klart roligt är att inte bara eliten utan också att allt fler motionärer nu upptäcker Valbergsängen och Torsby sportcenter. Vi ser även ett ökande antal konferensgäster och familjer hos oss. Som vanligt välkomnar vi alla, idrottare, elit som motionär, skidåkare som cyklist, konferensgäster som privatgäster till Valbergsängen och Torsby sportcenter.

Tomas Venuti, vd för Valbergsängen

Fler artiklar

Nyhetsbrev

Vill du ha nyheter och aktuella erbjudanden från oss?