Nyhetsbrev nr 2/2012
Mässbesök och danskt skidskytte
Jag har under hösten varit på ett par mässor och ett stort antal Vasaloppsträffar i olika sportbutiker runt om i landet. Tillsammans med skidleverantörer har jag träffat många skidentusiaster, de flesta med Vasaloppet som det stora målet för säsongen. På dessa träffar har jag pratat träning och träningsmöjligheter för både klubbar och enskilda.
Responsen har varit riktigt bra och det märks att man börjar prata om mer än bara tunneln när det gäller vårt område. Och vi sticker ut. Nu senast på konsumentmässan Wintershow i Stockholm var Valbergsängen den enda anläggningen i sitt slag.

För övrigt fortsätter vi att satsa på våra Vasaloppsläger och det är väldigt inspirerande att det norska elitlaget Team Birken kommer att hålla i vårt läger 16-18 januari. Vi hoppas att många motionärer tar tillfället iakt, det är en toppenmöjlighet att vässa formen inför Vasaloppet.

Några som satsar mot elit är de danska ledare som i helgen utbildades i skidskytte, en idrott som nu ska introduceras i Danmark av det danska skidförbundet. Mikael Löfgren var instruktör och hela sällskapet bodde på Valbergsängen. Det är fantastiskt roligt att se att både den allra yttersta skideliten, svensk som utländsk, och allt fler motionärer kommer till oss för att träna och bli bättre.

Det händer mycket hos oss på Valbergsängen och i Torsby sportcenter. Och för er som gärna cyklar i terrängen kan vi tala om att vårens populära mountainbikeläger blir 9-12 maj. Men först är det vinter!

Tomas Venuti, vd och driftansvarig på Valbergsängen.

Fler artiklar

Nyhetsbrev

Vill du ha nyheter och aktuella erbjudanden från oss?