Toppbetyg för Valbergsängen
Nu är Valbergsängens sporthotell färdigbyggt efter att ha utvecklats under flera år. På gångavstånd från Torsby skidtunnel och redo att ta mot ännu fler världsstjärnor och motionärer som vill vässa formen inför säsongen.
- Vi har fått toppbetyg av alla landslag, skid- och cykelteam som förlagt sina läger hos oss, säger Tomas Venuti, vd och driftansvarig för Valbergsängen sporthotell.
Med 32 hotellrum, separat vandrarhemsdel - 172 bäddar totalt - konferenslokaler, gym och restaurang har man i anslutning till Torsby skidtunnel skapat ett sporthotell som passar för alla säsonger, smaker och plånböcker.

Breddar målgruppen
Vetskapen om att anläggningen fungerar utmärkt för världsstjärnor med världscup, VM och OS i sikte ger självförtroende.
- Valbergsängen är perfekt för alla som vill vässa formen inför exempelvis Vasaloppet. Förutom bra boende och anpassade menyer så tar vi hand om hela paketet om man så vill ha ett par dagar i skidtunneln, ta hjälp av skickliga instruktörer, vill testa skidskytte och eller om man vill konferera, säger Tomas Venuti.

Ta flyget
Med bara några timmars bilresa från Stockholm, Göteborg och Oslo har Valbergsängen ett stort upptagningsområde. Och alldeles vid tunneln och bara några hundra meter från sporthotellet ligger flygplatsen med dagliga flyg till och från Stockholm.
- Vi har alla förutsättningar att skräddarsy träningsläger och konferenser. Träningsmöjligheterna här är enastående med cykelleder, skidtunnel, rullskidbana, inne- och utegym plus att vi har konferenslokaler för upp till 85 personer. Torsby är snösäkert på vintern och här finns perfekta spår. Det är få som kan erbjuda samma möjligheter som vi, säger Tomas Venuti.


Fler artiklar

Nyhetsbrev

Vill du ha nyheter och aktuella erbjudanden från oss?