Gunnars heta lammfärsbiffar
Gunnar Augustsson som driver Valbergsängens restaurang bjuder här på ett härligt recept inför påsken: Gunnars heta lammfärsbiffar med chili och vitlök.
Ingredienser:
500 g lammfärs
2 ägg
Cirka 1 färsk röd chili
5 färska vitlöksklyftor
1 liten gul lök
1 hg färsk (el fryst) persilja
1 msk franska örter
1 msk dijonsenap
Salt och peppar (smaka av)

Så här gör du:
Mixa chili, vitlök, gul lök, persilja, örter och dijonsenap. Blanda lammfärsen med äggen + salt och peppar. Tillsätt den mixade kryddblandningen. Servera med råstekt potatis smaksatt med vitlök, örtsås eller persiljesmör.

Lycka till och smaklig måltid!




Fler artiklar

Nyhetsbrev

Vill du ha nyheter och aktuella erbjudanden från oss?